• Danmark
  • Valutaer:

★ GRATIS FRAGT OVER £ 200 ★ 30 dages pengene tilbage garanti

Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Ordrer normalt afsendt inden 24-48 timer efter ordredato. Efter forsendelse produkter, vil vi give et tracking nummer til sporing online med det samme.

1. Vi kan skibet stort set alle internationale regioner i verden,

2. Når varer sendes, sender vi en e-mail med de tilgængelige sporing nummer, der viser artiklen "leveret". Du modtager varerne indenfor 7-9 dage normalt.

3. Du kan spore dine forsendelser ved at klikke på disse links nedenfor:

4. at behage du indtaster den korrekte leveringsadresse og nummer. Vi er ikke ansvarlige for genoverførsel, hvis du har givet os en forkert adresse. Levering er garanteret. I tilfælde af at din pakke er tabt eller beskadiget under transporten, vil vi reship gang på vores bekostning.

returret 1.We er forpligtet til din tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i syv dage." Før nyder nem udveksling og tilbagesendelsespolitik, så kontakt os for shipping adresse afkast inden du sender poster. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt.

2. Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger here.We lover dig den rigtige rækkefølge pakken.

3. Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne returnere eller bytte den rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for forsendelse og håndtering afgifter. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.

4.Alle returnerede varer skal sendes til den leveringsadresse, sender vi dig så får du vores tilbagevenden!

5. 35% af udgifter til behandling er ikke - vi vil ikke være refunderes, og responbile returnere forsendelsesomkostninger.

Copyright © 2019 www.allabout-dating.com. Powered by Billig adidas Online
Din IP adresse er: 54.172.234.236     Billig adidas Online , adidas kondisko